domingo, 27 de mayo de 2012

Trobada d'escaladores a Vilanova de Meià

La trobada. Vilanova de Meià, 5 i 6 de Maig.


Aquest cap de semana hem assistit per fi a la concentració de dones escaladores a Vilanova de Meià. Com cada any i desde fa 10, dones de tot arreu de Catalunya pricipalment es reuneixen per escalar, mejar, dormir i sobretot passar-ho bé. Amb la condició que no vinguin homes i si venen que no els veiem.

 La trobada consta en arribar al bar on s’esmorza i repartir les samarretes i un super bufff, amb el qual estem ideals de la muerte. I aixi totes uniformades no passem desaparsebudes (o algo aixi).


 Al final del dia quedem a la masia o campo base, on ens trobem amb el problemilla de que ningú s’imaginaba que forem tanta colla i moltes ens tenim que buscar la vida per dormir.  La masia te capacitat per poca gent i es que erem més de 100 entre totes!!! La idea era dormir en el paller pero no contavem en que plouria i el concert es feia el el paller. Com que nosaltres que tenim vida de abuelitas... a les deu al llit! I a buscar refugi. Per el demés, estupenda organització, no es gens fàcil butifarrada per cent persones sota la pluja..


I després...el més esperat de la nit, el SORTEIG! Perqué olé els patrocinadors, regals per a totes i quins regals! A la Alice li va tocar un casc per estar monísima, rosa i blau cel tant dolç com tota ella, ara tenim que buscar una bona pegata anarquista per acabar de retocar..i jubilarem al casc d’obrera que tan apreci tenim. A mi una cinta express i ala petrosnow un neceser..llàstima de les dues cordes amb qui alguna afortunada va triunfar.


Escalada.

Vilanova de Meia es un municipi de la Conca de Meià, conegudísima zona per a tots els escaldors, pero sobretot de via llarga. Nosaltres com no, juntament amb les noies de la Bisbal vam anar cap a els totxos i tot i que les vies erem maques totes ens semblaven molt iguals. Escalada de presses romes i fisures molts adherents.


Primer dia, Sectors Roca dels Arcs.
 La franja horitzonal de sota a la dreta es el sector de esportiva amb vies molt faciletes entre 4º i 6b+.





Neus a l'esquerra en un 6a, i les vistes de les pareds del davant.



Segon dia, La Pauta.

Vistes de dos dels sectors de la Pauta
Anem a visitar aquest sector recomanat, i vam tenir que voltar més del comte per trobar-ho.  El sector també impresiona. Plaques técniques i fisures. Alguna via recorda la les plaques berguedanes, així que a patir!
Sector de la dreta desde la Couchsurfing
Couchsurfing 6a+
Un 6c cabrón..
Al sector de més a la dretas'accedeix per sota un pedrot, sembla la part més nova on vam provar el Chouchsurfing 6a+, la via més fàcil del sector, chulísima.
La placa central crida bastant la atenció pero no sembla gens fàcil, i probem el 6b+, maco i plaquero. Després més a l'esquerra probem un 6c, té que ser la Lapsus i casi ens arrepentim, a part de caure uns pedrots d'obrir-te el cap si et toquen, la via es de patir, mal equipada al sortir de la repisa i recorda ales plaques berguedanes... pero pitjor. Són opinions, cadascú amb les seves impresions. 
Homa sapiens 6b+
Alice en Homo Sapiens 6b+

Aixi que tot i que el lloc es impresionat no vam marxar amb gaire bon gust de boca , crec que es un sector on es millor anar amb algú que et recomani les vies, i segur que disfrutes. ..serà un altre dia.
Ressenyes del blog Hip Hip Hurra, més actualitzades que la guia

I un petit detall, Nieves, para la próxima salida: actualiza la fecha de la camara por favor!!!

1 comentario:

  1. Una organització genial!! ha estat el primer any que Annapurna ha vingut, però esperem venir-ne més!! moltes gràcies!!!
    Ther
    Salut, alegria i muntanyes!!

    ResponderEliminar