viernes, 20 de abril de 2012

Conglomerant a Berga- Mal Pas

Vista del Mal Pas, Foto de la web
Quan parlem de les pareds de Berga el primer en que pensem es en les pareds de calcari blanc de plaques fines i a patir!!! doncs quina sorpresa quan en mig d'aquest paratge hi creix unes pareds veremelloses i conglomerades, vies que poden recordar a montserrat tot i que molt més agraït. Vies fantàstiques i moltes ganes de tornar!
Neus a Sant Antoni 6a+
Neus a Esperó del petitó, 6a+

Vies llargues de 30- 40 metres de continuitat i algunes d'entrada bloquera, llarges maques i disfrutones. Desde cinquens fins a un 7b on predominen els sisens. Aproximació casi nula,bon peu de via. Una zona on té fama de perill amb les pedres que cauen i tot i que alguna si que vam veure volar, crec que com a tot arreu...vigilant de no possar els petits a sota del escalador. Vam trobar una zona força apta per anar amb nens.

En Joanet a un 6c+ que no esta resenyant
Nieves a Volare, 6c
La crack de l'Alice encadenant "Agonia d'hora Baixa", 7a+
Una servidora la i la Neus provant els dos dies la Volare, via fantàstica, tensa fins al final, pero el moment del dia se'l emporta l'Alice que despres d'haver encadenat la Agonia desde un metre del terra, innesperadament i sense fer-se creus, vam tenir que tornar en l'endemà per fer-la com cal i como no, la encadena al segon pegue,ueeeee! segon 7a+ per aquesta noia fortísima!!!

Peu de via en bona companyia
El Papi de la crack, amb mitgons a "2Tandem2",5º


El Yeri i el seu amic escarbat
Parking 1

1 comentario:

  1. Aquí les úniques cracks que hi ha sou vosaltres, amoras meves!!! ¿Què seria jo sense les meves amigues i companyes? Segur que no em mouria ni en un 4º...

    Petons i salut

    Signat: L'Alice!

    ResponderEliminar