viernes, 28 de octubre de 2011

Benvinguts al Rocodrom de la Bisbal

Desprès d'haber estat al Freebloc, el millor roco de Barna durant dos anys em trasllado al millor roco del Baix Penedès, El rocòdrom de la Bisbal del Penedès. Es un àntic teatre on hi sobra l'espai i esta en proyecte de noves ampliacions, pero de moment ja han det una bona feina. Ampliacions d'horaris pels socis i amb un preu molt asequible. Molta tranquilitat pels matins i força fanatisme.

9 comentarios:

  1. De Chica Freebloc a Chica Bisbal.
    A ver si me montas las vías de séptimo en poco.

    ResponderEliminar
  2. Ei Fernando pues de momento no creo pq mucho roco pero aqui no me saca nadie, aver si un dia te vienes i vamos a visitar el Peñon que tiene buena pinta. Saludos.

    ResponderEliminar
  3. Anonim, els horaris son molt amplis i els preu crec que uns 20e al mes, 15 el segon any, 3e al dia. El millor es passar-se una tardaentre semana i parlar amb la gent. Sort.

    ResponderEliminar
  4. Hola Shantala!

    Doncs a aprofitar el roco i a posar-se ben forta! Que tenim deures pendents a Arbolí...

    Francesc

    ResponderEliminar
  5. Ei Francesc, doncs tindrem que apretar-li que sino els peques ens tindrán que obrir les vies!!! Una abraçada

    ResponderEliminar
  6. Ens veiem alla!!! Molt xulo el blog!!

    ResponderEliminar
  7. Hola! Em dic Felip i visc a Creixell fins ara he estat anant a entrenar a La Cova a Reus pero em queda lluny i he vist que teniu un roco a La Bisbal. M'interessaria anar-hi, llavors si no us sap greu dir-me com arribar, els horaris que teniu de tarda doncs jo treballo als matins i els preus. Gràcies.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Felip, doncs el millor es que et passis un tarda que sempre hi ha algú, el preu depen pq pots pagar per temporades. Hi es al centre de la Bisbal del penedes, on l'esglèsia, en la porta del centre catequesic o algo aixi. Sort.

      Eliminar